Calle Real

Ransdorp

Wie eens een nieuw soort flamenco wil ervaren, is bij de Spaans-Amsterdamse groep Calle Real aan het juiste adres. Waar bij veel groepen de flamenco-dans centraal staat, richt Calle Real zich juist op zang, zoals men dat in Spanje gewend is.
Coro flamenco Calle Real, opgericht in 1999 door Frans Nottrot, bestaat uit een vrouwenkoor ondersteund door twee of meer flamenco-gitaristen. Ook treedt Calle Real geregeld op met medewerking van haar vaste muziek-ensemble bestaande uit een violist, fluitist en cellist.


In een ongedwongen optreden voert Calle Real u op een muzikale rondreis door de verschillende uithoeken van Andalusië, van steden als Cádiz, Sevilla en Málaga tot het rurale Huelva, waar de gedragen fandango’s en uitnodigende sevillanas diep geworteld zijn in het dagelijks leven van de inwoners en nooit ontbreken op hun traditionele feesten.
Calle Real, onder leiding van Frans Nottrot, verheugt zich op een middag in Ransdorp en biedt u een warm bruisend sfeervol en feestelijk optreden.

 


Voor mee info: www.calle-real.nl of zie facebook Calle Real

Tags: Zuidroute, Ransdorp, 22 juni, Flamenco