Programma 16 juni 2018

Koor aan 't IJ

Koor aan 't IJ

Zunderdorp

Het koor heeft het niveau van een beginnend koor achter zich gelaten. Gevorderd mogen we ons inmiddels wel noemen. Veel koorleden hebben koorervaring, maar er zijn ook koorleden voor wie het de eerste keer is dat zij in een koor zingen. Mensen die er nu bijkomen zijn gemotiveerd om een inhaalslag te maken en met behulp van opnames die tijdens de repetities gemaakt worden thuis te oefenen.

Lees alles


Notorious Monks

Notorious Monks

Ransdorp

Opgericht in 2006 spelen de Monks een smeuïg repertoire (jazz, rock, latin, funk) en hebben zij al heel wat gigs achter de rug: feesten, festivals, concerten, etc.

Lees alles


Òran

Òran

Holysloot


Instrumenten als viool, gitaar, bouzouki en bodhrán worden ingezet bij originele arrangementen, waarbij de stemmen van alle vier de muzikanten een even belangrijke rol spelen en bepalend zijn voor het geluid van de groep. Uit de muziek van Òran (het Schotse Gaelic woord voor lied) klinkt een grote liefde voor de Ierse en Amerikaanse cultuur.

Lees alles


Marker Brass Ensemble

Marker Brass Ensemble

Durgerdam

40 jaar geleden startte het Marker Brass Ensemble (MBE) als quintet. Nu is het ensemble, met 4 trombones, 5 trompetten, 2 hoorns en 1 tuba, één van de oudste kamerorkesten in Nederland. De te spelen muziek is gecomponeerd tussen Renaissance en heden. Klassieke en populaire muziek staan op de lessenaar: Holborne, JS Bach, Jan Koetsier en Stefan Nilsson.

Lees alles