Daarnaast speelt zij veel kamermuziek, onder andere in het Van Dingstee Kwartet. Met dit strijkkwartet gaf ze concerten op talrijke Nederlandse podia en maakte tournees in Europa en de Verenigde Staten. Het kwartet bracht diverse cd’s uit en won prijzen op concoursen in Finland, Oostenrijk en Nederland. Zij volgden masterclasses bij leden van nagenoeg alle gerenommeerde Europese kwartetten en namen deel aan diverse festivals in binnen- en buitenland.

Ingrid is ook als orkestmusicus zeer actief. Sinds 2001 is Ingrid 1ste violiste in Amsterdam Sinfonietta. Daarnaast remplaçeert zij regelmatig in verschillende Nederlandse orkesten, zoals het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerorkest en het Radio Philharmonisch Orkest. Als concertmeester deed zij ervaring op bij o.a. het Nederlands Jeugd Strijk Orkest, het Jeugd Orkest Nederland en het Nationaal Jeugd Orkest.

https://nl-nl.facebook.com/people/Ingrid-van-Dingstee/100009878773182

 
 
 
Femke de Graaf studeerde piano bij Mila Baslawskaja. In 2005 behaalde ze haar Masters diploma aan het Conservatorium van Amsterdam. Femke heeft een grote liefde voor het lied en werkt veel samen met zangers. Zij vormt al 17 jaar een vast duo met sopraan Francis van Broekhuizen. Daarnaast heeft zij een duo met violiste Ingrid van Dingstee en is zij werkzaam als pianiste o.a. bij koren, masterclasses en educatieprojecten van de Nationale Opera.