Programma 29 juni 2019

Woody&Cat

Uitdam

Dit levendige duo schrijft en zingt aanstekelijke pop-nummers en melancholische ballads, meestal begeleid door piano en cello.

Met hun nummers vertellen ze over hun levens en de wereld om hen heen.

Jazz#Tag

Jazz#Tag is een dynamisch kwartet, bestaande uit ervaren musici. Zij binden zich niet aan één specifieke stijl, maar verkennen het uitgebreide repertoire van bebop tot fusion.

Amsterdams Smartlappenkoor

Monnickendam Grote Kerk

Het Amsterdams Smartlappenkoor bestaat al 25 jaar en zingt onvervalste smartlappen. Bij smartlappen gaat het vaak over ellende en verdriet. Er gaat een kindje dood, er keert iemand niet terug naar huis, een scheiding, een vader die aan de drank is, kortom trieste zaken. En het leuke is:

Koor aan 't IJ

Monnickendam RK-Kerk

Het koor heeft het niveau van een beginnend koor achter zich gelaten. Gevorderd mogen we ons inmiddels wel noemen. Veel koorleden hebben koorervaring, maar er zijn ook koorleden voor wie het de eerste keer is dat zij in een koor zingen. Mensen die er nu bijkomen zijn gemotiveerd om een inhaalslag te maken en met behulp van opnames die tijdens de repetities gemaakt worden thuis te oefenen.