Programma 23 juni 2018

Cabaretier Maarten Willemse

Cabaretier Maarten Willemse

RK-kerk Monnickendam

Maarten & Joanne
om te lachen, of om te huilen
muzikaal cabaret

Lees alles


De Nok

De Nok

Broek in Waterland

De Nok, een hecht muzikaal gezelschap, is in 2013 begonnen als 'vaderbandje' van de Vrijeschool in Bergen. Vandaag de dag is de Nok een band die naast wekelijkse repetities ook regelmatig te zien is op feestjes, recepties, festivals en meer. De Nok speelt jazz, blues en klezmer met uitstapjes naar het nabije oosten en melancholische westen.

Deze mengelmoes van stijlen noemen wij 'Funklore' (funky balkan jazz). Ondermeer de oosterse klanken, de improvisaties en verschillende stijlen door elkaar zijn drie van de kenmerken van De Nok. Er worden naast eigen composities ook bekende en minder bekende bestaande nummers gespeeld. Deze hebben een muzikale vorm die iedere keer een andere verrassing kan brengen.

Lees alles


Sweet and Low

Sweet and Low

Zuiderwoude

Het a capella kamerkoor Sweet en Low uit Monnickendam bestaat uit 12 zangers en zangeressen en zingt al 12,5 jaar onder leiding van Mirjam Boers.

 

Het programma is weer met zorg samengesteld en is als volgt:

Lees alles


Fred Piek

Fred Piek

Uitdam

Van jongs af aan is Fred Piek gegrepen door de schoonheid en kracht van de folkmuziek. Hij houdt de traditie levend met zijn vertolkingen van balladen en liederen uit Engeland, Schotland, Ierland, Amerika en Nederland.

Lees alles