Onstuimig Schuim

Monnickendam Grote Kerk

Alle emoties die de zee oproept verwerkt Onstuimig Schuim in hun meeslepende liederen en muziek. De verhalen gaan over weemoed, werklust, ontberingen, angsten, dromen en verlangens en worden met veel overtuiging en enthousiasme vertolkt. Er valt voor het publiek veel mee te zingen, mee te lachen, maar ook ontroerd te raken.

Het werk van Onstuimig Schuim is niet tijdgebonden, het strekt zich uit van de Gouden Eeuw tot in het heden en wordt af en toe met veel spektakel neergezet.

Hun muziekstijl laat zich het beste omschrijven als een vleugje folk met traditionele en buitenlandse invloeden, werkliederen, ballades en meeslepende verhalen.

Iedereen zingt en ze begeleiden zichzelf op fluiten, gitaren, saxofoon, cello, mondharmonica, accordeon, banjolele, cagon en kleppers.

Website: www.onstuimigschuim.nl

Tags: Noordroute, Monnickendam, Zeemansliederen, 30 juni, Grote Kerk